Jans: "Ik weet niet of 10 miljoen euro genoeg is voor Zerrouki"

2 augustus 2022, 17:01

FC Twente heeft dinsdag bij monde van trainer Ron Jans nog maar eens herhaald dat Ramiz Zerrouki niet te koop is. De 24-jarige middenvelder is bij Feyenoord in beeld als opvolger van Fredrik Aursnes, die op het punt staat verkocht te worden aan Benfica. In Enschede is men niet van plan mee te werken aan de transferplannen van de Rotterdamse club.

Feyenoord zou enkele miljoenen willen neertellen voor de komst van Zerrouki, maar zo'n bod zal door Twente worden afgewezen. "Ik weet zelfs niet of tien miljoen euro genoeg is", laat Jans weten aan ESPN. "Feyenoord heeft voor een andere middenvelder al een aardig bedrag neergeteld", doelt de trainer op Quinten Timber. "Daar kun je qua kwaliteiten wel een vergelijking mee maken."

Timber kwam voor een recordbedrag van 8,5 miljoen euro over van FC Utrecht. Nooit eerder betaalde Feyenoord zoveel voor de komst van een speler. "Het is niet verstandig om als trainer iets over bedragen te zeggen", gaat Jans verder. "Het enige wat wij zeggen is dat er bij ons eigenlijk niemand meer te koop is."

Daarmee herhaalt Jans de woorden van technisch directeur Jan Streuer, die maandag in gesprek met Tubantia inging op de interesse van Feyenoord in Zerrouki. "We zullen het verhaal van Feyenoord aanhoren, maar we zijn niet geรฏnteresseerd in een verkoop. Wij willen ons elftal bij elkaar houden", zei Streuer.

Selectie voor Cukaricki-uit

Twente heeft dinsdag de selectie voor de Europese wedstrijd van het seizoen bekendgemaakt. Jans neemt 23 spelers mee naar Serviรซ. Robin Prรถpper is hersteld van een enkelblessure en maakt deel uit van de selectie, de geblesseerde Wout Brama niet.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor โ‚ฌ60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor โ‚ฌ60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Paulito
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

3-4 Miljoen is redelijk. Volgende (voor) ronde liggen de tukkers uit Europa. Als Twente zich zo blijft opstellen zullen weinig spelers nog bij Twente tekenen.

Leenkooijman24
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De bedragen die FC Twente vraagt zijn toch niet normaal ze spelen soms Europees dus deze spelers spelen allรฉรฉn maar Micky Mousse competitie. En ze vragen bedragen alsof men elk jaar Europees spelen en ver komen. En die Jans moet geen praatjes krijgen want hij moet het steeds weer doen met huurcontracten en geld van de gemeente anders vallen ze om.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Die ponyclub moet gewoon fff normal doen en hun plekkie weten . Als feyenoord met een redelijk bod komt ,moeten ze de ontwikkeling van een speler niet in de weg staan

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen