Klap voor Hoever: back teruggezet naar Jong PSV, niet naar Rangers

15 augustus 2022, 11:01

Ki-Jana Hoever ontbreekt dinsdagavond in de selectie van PSV voor de reis naar Schotland. Daar nemen de Eindhovenaren het op tegen Rangers, dat moet worden verslagen in strijd om een ticket voor de Champions League. Hoever is teruggezet naar Jong PSV.

De rechtsback, die dit seizoen is gehuurd van Wolverhampton Wanderers, neemt het maandagavond met de beloftenploeg op tegen FC Dordrecht. Het is een harde klap in het gezicht van de talentvolle verdediger, die met hoge verwachtingen naar Eindhoven werd gehaald. Hoever stelde echter flink teleur in de eerste weken van het nieuwe seizoen.

De back raakte al vroeg zijn basisplaats kwijt aan Philipp Mwene, die momenteel onomstreden lijkt aan de rechterkant van de defensie. Onlangs kreeg ook centrale verdediger Jordan Teze al de voorkeur boven de twintigjarige Hoever. De back is niet de enige speler die niet meereist naar Glasgow. Carlos Vinicius, Mauro Júnior en Yorbe Vertessen en Richard Ledezma zijn niet fit genoeg. Laatstgenoemde raakte zaterdagavond waarschijnlijk zwaargeblesseerd tegen Go Ahead Eagles.

Volledige selectie PSV: Benítez, Teze, Obispo, Ramalho, Sangaré, Simons, Van Ginkel, De Jong, Gakpo, Gutiérrez, Drommel, Til, Branthwaite, Veerman, Waterman, Luckassen, Bakayoko, Saibari, Mwene, Max, Savio, Oppegard.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik denk dat PSV wel wist dat ze een gokje met hem namen. Bij Xavi Simons valt het geweldig en bij Hoever tot nu toe wat minder. Wie weet knokt hij zich goed terug.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen