Perez schrok van zwak Feyenoord en stipt problemen aan

21 augustus 2022, 20:32
Perez schrok van zwak Feyenoord en stipt problemen aan

Kenneth Perez zag dat Feyenoord zondagmiddag grote moeite had met RKC Waalwijk. De analist van ESPN zag dat de Rotterdamse club het vandaag zichzelf enorm lastig maakte en ziet voldoende aandachtspunten voor trainer Arne Slot.

"Ik schrok echt van twee dingen vandaag bij Feyenoord", begon de oud-voetballer tijdens het programma Dit was het Weekend op ESPN. "Allereerst de restverdediging, want bij balverlies konden ze bij RKC er de hele tijd doorheen komen. Het stond gewoon niet goed genoeg om direct druk op de bal te zetten", aldus Perez, die ook in aanvallend opzicht veel mis zag gaan. "Ook mis ik het gogme bij Feyenoord. Met name bij het uitspelen van kansen. Daar schrik ik toch wel van. We hebben het hier over een topclub."

Naast Perez was ook Marciano Vink niet onder de indruk van de Rotterdammers. Hij zag vooral dat spelers aan elkaar moeten wennen, waardoor hij de keuze om met Oussama Idrissi ten faveure van Patrick Walemark in de basis te starten ook niet begreep. "Het grootste probleem zit in de afstemming onderling. Als er gewisseld wordt komen er ineens veel nieuwe namen bij die het ook nog met elkaar moeten gaan vinden. Dan kun je wel wisselen, maar wissel je eigenlijk niet om echt te verbeteren."

Vink zag Walemark zondag wel goed invallen, maar concludeerde dat er nog een hoop werk te verrichten valt voor trainer Arne Slot. In tegenstelling tot vorige week, toen Feyenoord de punten moest delen met sc Heerenveen, hebben de Rotterdammers nu wél drie punten overgehouden aan een moeizame wedstrijd. Volgende week komt FC Emmen op bezoek in De Kuip.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen