PSV volgt voorbeeld Ajax en wil de absolute hoofdprijs voor Gakpo

19 augustus 2022, 21:14

PSV gaat voor een hoger bedrag voor Cody Gakpo dan eerder naar buiten kwam. De aanvaller moest het clubrecord van veertig miljoen euro breken en in dat scenario leek hij al snel op te halen – bijvoorbeeld door het geïnteresseerde Manchester United. Dat blijkt echter toch niet helemaal te kloppen.

Het Eindhovens Dagblad meldt namelijk dat het basisbedrag van de buitenspeler tussen de 45 en vijftig miljoen euro ligt. En ook dat betekent niet dat er maar de helft van het bedrag van wat Ajax zou vragen voor Antony op tafel hoeft te komen. De Eindhovenaren verlangen naast die enorme klapper namelijk ook nog clausules van geïnteresseerde clubs.

Volgens het ED kunnen die opgeteld ook nog wel tien miljoen euro bedragen, waardoor het bedrag mogelijk niet rond de veertig, maar in totaal richting de zestig miljoen euro moet gaan. 'En andere toeters, bellen of percentages kunnen verkoop voor PSV acceptabel maken', schrijft het regionale dagblad over de ontwikkelingen rondom de linksbuiten.

Lees ook: 'PSV heeft lijstje klaar; peperdure vervanger Gakpo genoemd'

Volgens de ochtendkrant wil PSV voor de return tegen Rangers in de voorronde van het miljardenbal in elk geval niet praten over een vertrek van de aanvaller. Daarna mag hij alleen voor de absolute hoofdprijs mogelijk vertrekken en Manchester United is een van de clubs die interesse zou hebben. Gakpo gaf aan dat als PSV zich niet plaatst voor het miljardenbal, de kans op een vertrek groter is.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen