Slot reageert op loting: "Een bijzondere plek voor Feyenoord"

26 augustus 2022, 15:28
Foto: © ProShots

Arne Slot heeft vrijdag op de persconferentie richting de thuiswedstrijd tegen FC Emmen voor het eerst gereageerd op de loting van Feyenoord voor de groepsfase van de Europa League. De Rotterdammers werden eerder deze middag gekoppeld aan Lazio, FC Midtjylland en Sturm Graz.

"Een mooie groep", zo wordt Slot geciteerd door RTV Rijnmond. Lazio is op papier de sterkste van de drie tegenstanders. "Die ploeg is algemeen bekend. Zeker omdat ze uit de Italiaanse competitie komen, maar het is sowieso een heel sterke ploeg. FC Midtjylland en Sturm Graz zijn uitgeschakeld in de voorrondes van de Champions League, dus het lijkt me ook niet gepast om die ploegen te onderschatten."

De reistijd voor de spelers en supporters is ook gunstig, merkt Slot op. "Na de loting was de reistijd wel een van de dingen die als eerste bij mij naar boven kwam", gaat Slot verder. "Het is allemaal niet uren reizen. Verder schoot nog door m'n hoofd dat Rome een bijzondere plek is voor Feyenoord, maar dat zullen wellicht meer mensen in De Kuip hebben gehad..."

Feyenoord begint de groepsfase van de Europa League op 8 september. Het is nog niet duidelijk wie dan de tegenstander is. Binnenkort zal bij de Rotterdammers de voorbereiding op de Europese wedstrijden beginnen. "We wachten het programma af, daarna gaat Marino Pusic ze waar mogelijk live bekijken. Anders laten we dat iemand anders uit de staf of iemand van Varkenoord doen. En we hebben uiteraard video."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen