Ajax stuurt Mohamed Ihattaren in de winter terug naar Juventus

31 oktober 2022, 17:34   Bijgewerkt: 31 oktober 2022, 17:53
Ajax stuurt Mohamed Ihattaren in de winter terug naar Juventus

Ajax gaat niet verder met Mohamed Ihattaren. De Amsterdammers hebben de speler en Juventus laten weten dat de koopoptie in het huurcontract niet wordt gelicht. De huurtermijn van Ihattaren loopt op 3 januari af.

De mededeling van Ajax komt niet uit de lucht vallen. Ihattaren maakte de laatste maanden al geen deel uit van de selectie van trainer Alfred Schreuder. Na een goede start van de voorbereiding viel de spelmaker weg vanwege privéproblemen. In augustus keerde hij terug op het trainingsveld, maar tot een terugkeer in de groep kwam het niet.

Ihattaren heeft de afgelopen maanden vooral om de verkeerde redenen de headlines gehaald. Zo onthulde misdaadverslaggever John van den Heuvel dat de voetballer contacten heeft met mocromaffia-criminelen. Hij maakte onder meer bekend dat een bekende crimineel, die verdachte is in het Marengo-proces, in de auto van Ihattaren zou hebben rondgereden.

Dat Ihattaren geen rugnummer kreeg en eveneens [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/406846/opluchting-in-amsterdam-ajax-schrijft-aanwinsten-in-voor-cl/,_blank,niet werd ingeschreven] voor de groepsfase van de Champions League, was een teken aan de wand dat Ajax de optie in de huurovereenkomst niet zou lichten. In januari keert de veelbesproken linkspoot daadwerkelijk terug naar Juventus, waar hij een contract heeft dat nog tot de zomer van 2025 doorloopt. Ihattaren speelde slechts één officiële wedstrijd voor Ajax. Dat was in april, als invaller in de finale van de KNVB Beker tegen zijn oude clubs PSV. Daarvoor kwam hij vijf keer in actie voor Jong Ajax in de Keuken Kampioen Divisie.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Allback
Link gekopieerd!
avatar

En toch blijf ik het bizar vinden dat hij niet gewoon wedstrijden heeft kunnen spelen. Als je fit ben kun je toch spelen? Zal dat altijd mysterieus blijven of zal dat na zijn vertrek dan wel een keer duidelijk worden. We gaan het zien. Jammer blijft het want toen ik zag dat hij fit was dacht ik dat die jongen het toch ging redden.

MKQX
Link gekopieerd!
avatar

Dit zal inderdaad niemand verbazen. Hier wil je als club niets mee te maken hebben. Geen prestaties en alleen maar negativiteit. Hij heeft zelf zijn kans verprutst

Neutraal
Link gekopieerd!
avatar

Was helaas te verwachten, maar doodzonde. Als liefhebber zie je graag dit soort zeldzame spelers. Mo, vecht je alsjeblieft terug!

gtsb
Link gekopieerd!
avatar

Eigenlijk hetzelfde als wat iedereen hier al zegt (behalve koempel ). Ook al zat hij bij ajax en psv het is natuurlijk jammer voor elke voetballiefhebber. Dat deze speler met zoveel kwaliteiten ,waarschijnlijk nooit meer op niveau komt . En te zien op de nederlandse velden

Hebjehemweer
Link gekopieerd!
avatar

Misschien vertrekt Schreuder wel voordat Ihattaren op zijn vlucht richting Turijn zit 😂

vleermuis
Link gekopieerd!
avatar

iedereen trekt aan ihataren en vind wat maar hij lijkt niet eens meer trek te hebben in voetballen..toch een dikke auto bij mekaar gevoetbalt..ook al stond die dan in de fik

Koempel
Link gekopieerd!
avatar

Het is ze niet gelukt om Marokko uit de Marokaan te halen. Zonde, maar hij heeft ajax een hoop goede publiciteit bezorgt, toppie 👍. Zal volgend jaar wel uitkomen in de competitie van Dubai ofzo.

Furrie
Link gekopieerd!
avatar

nutteloze opmerking, respect voor welke afkomst dan ook....

PPMS
Link gekopieerd!
avatar

Die heeft geen respect. Dit is al minstens de derde of vierde opmerking van hem over mensen van buitenlandse komaf.

Toetsenbordsoldaat
Link gekopieerd!
avatar

Gerapporteerd. Sukkel. Ik hoop dat je je kleine teen stoot, en hard!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen