'Ajax hangt prijskaartje om nek van begeerde Alfred Schreuder'

19 oktober 2022, 16:12
'Ajax hangt prijskaartje om nek van begeerde Alfred Schreuder'

Ajax moet vrezen voor een snelle breuk met Alfred Schreuder. De deze zomer aangestelde oefenmeester kan zijn loopbaan vervolgen in de Bundesliga. De Amsterdammers willen de hoofdcoach echter niet zomaar laten gaan en hebben een prijskaartje om zijn nek gehangen.

Volgens het Duitse BILD verlangt Ajax een bedrag van 1,5 miljoen euro van de coach, die er goed op staat in Duitsland. Schreuder was al korte tijd hoofdcoach van TSG Hoffenheim en was afgelopen seizoen succesvol bij het Belgische Club Brugge. Daar veroverde de coach in zijn eerste seizoen direct de landstitel. VfB Stuttgart heeft Schreuder op een shortlist staan.

Een vertrek van Schreuder naar Duitsland ligt niet voor de hand. Bij Ajax voert hij momenteel de ranglijst van de Eredivisie aan en is hij actief in de Champions League. Bij Stuttgart zou hij moeten strijden om lijfsbehoud. De club bezet momenteel de veertiende plaats in de Bundesliga.

Niet alleen Schreuder is in beeld bij Stuttgart. Ook de naam van Jesse Thorup zingt namelijk rond. Hij werd onlangs ontslagen bij FC Kopenhagen en is daardoor gratis op te pikken, waardoor BILD het waarschijnlijker acht dat Stuttgart de pijlen op hem richt.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Koempel
Link gekopieerd!
avatar

Laat hem lekker aanmodderen bij ajaks aub.

PPMS
Link gekopieerd!
avatar

Mensen die ajaks schrijven ipv Ajax. Kleuter.

ikkejaja
Link gekopieerd!
avatar

Het iq is nu eenmaal erg laag van het tokkie volk joh 👏😉

gtsb
Link gekopieerd!
avatar

Ik ken ook bepaalde mensen die feyenooit typen . Iets met een pot en een ketel geloof ik.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen