Ajax verwelkomt opnieuw talent van Mexicaanse partnerclub

11 oktober 2022, 10:39   Bijgewerkt: 11 oktober 2022, 11:13

Ajax krijgt opnieuw een speler van partnerclub CF Pachuca op proef. Het gaat om Fernando Álvarez, een negentienjarige centrale verdediger.

De komst van Álvarez is nog niet bevestigd door Ajax, maar Pachuca heeft afgelopen nacht wel al melding gemaakt van het nieuws. Onduidelijk is bij welk team de verdediger aansluit en hoe lang hij op De Toekomst te bewonderen zal zijn.

Ajax werkt sinds kort op het gebied van kennis– en talentontwikkeling samen met Pachuca. Afgelopen zomer sloten de clubs een overeenkomst. 'Ajax helpt in de scholing van de coaches en staf van de jeugdopleiding, om zo ook impact te hebben op de ontwikkeling van de jeugdspelers van Pachuca. Dit kan ertoe leiden dat de grootste talenten uiteindelijk richting Ajax verkassen', zo kondigden de Amsterdammers al aan.

Álvarez is na Julio Pérez de volgende speler van Pachuca die de kans krijgt om zich te bewijzen in Amsterdam. De eerste selectie van Ajax kent met Edson Álvarez en Jorge Sánchez twee Mexicanen. Beide spelers hebben een verleden bij een andere Mexicaanse club: Club América.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen