'Barça en Bayern willen middenvelders halen in Premier League'

26 oktober 2022, 15:40

Vanavond staan met Bayern München en FC Barcelona twee Europese grootmachten tegenover elkaar in de Champions League. In Camp Nou moeten de Spanjaarden winnen om dit seizoen nog kans te maken op overwintering in het belangrijkste Europese toernooi. Beide clubs zouden echter ook al druk bezig zijn met de aankomende transferperiodes, en allebei hebben ze daarbij het vizier gericht op Engeland.

Barcelona is namelijk nog altijd op zoek naar een opvolger voor Sergio Busquets (34), die over een aflopend contract beschikt en volgens steeds terugkerende geruchten na dit seizoen weleens naar de Verenigde Staten zou kunnen verkassen. Real Sociedad-middenvelder Martin Zubimendi zou een belangrijke kandidaat zijn geweest, maar verlengde zijn huidige contract onlangs en viel daardoor af. Volgens de krant Sport zijn de Catalanen inmiddels in gesprek met Wolverhampton Wanderers om de Portugees Ruben Neves (25) in januari al over te nemen.

 

Ook Bayern München heeft in de Premier League een mogelijke aanwinst gespot. De Beierse club zou volgens 90min de mogelijkheid onderzoeken om Iklay Gündogan (32) na het seizoen over te nemen van Manchester City. Zijn contract loopt deze zomer af, en dus zou Der Rekordmeister geen transfersom hoeven te betalen om de oud-speler van Borussia Dortmund aan de selectie toe te voegen.

Gündogan zou zeker niet de eerste speler zijn die de afgelopen jaren naar Bayern gaat nadat hij eerder bij de geelzwarte concurrent uit Dortmund onder contract heeft gestaan. Onder meer Mario Götze, Robert Lewandowski en Mats Hummels maakten eerder rechtstreeks de overstap tussen beide rivalen, al keerden Götze en Hummels later ook weer terug bij Dortmund.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen