Domper voor koploper AZ uit ziekenboeg; Twente verlengt contract

12 oktober 2022, 09:30
Domper voor koploper AZ uit ziekenboeg; Twente verlengt contract

AZ moet het de komende weken hoogstwaarschijnlijk stellen zonder Zinho Vanheusden. De blessuregevoelige Belg heeft een breukje in zijn voet opgelopen, waardoor hij enkele weken buitenspel zal staan. Dat heeft AZ bevestigd. Vanwege het WK in november lijkt de kans groot dat Vanheusden dit jaar niet meer in actie komt.

Vanheusden begon zijn avontuur in Alkmaar al met een blessure, waardoor hij pas vorige maand zijn debuut maakte in het shirt van AZ. De van Inter gehuurde verdediger leek de komende weken veel in actie te kunnen komen vanwege de blessure bij concurrent Bruno Martins Indi, maar moet dus toekijken. Zonder de geblesseerde verdedigers staat AZ knap bovenaan in de Eredivisie.

Rots

FC Twente nadert een overeenkomst met Daan Rots over een nieuw contract. De 21-jarige buitenspeler zal op korte termijn zijn handtekening zetten onder een verbintenis die hem tot de zomer van 2025 in Enschede houdt. Bovendien heeft de club een optie voor een extra jaar. Daarmee voorkomt Twente dat Rots na dit seizoen transfervrij de deur uitwandelt.

Dat meldt Tubantia. De aanvaller speelde dit seizoen al zeven wedstrijden in de Eredivisie en mocht regelmatig in de basis beginnen. Afgelopen seizoen was Rots in 27 wedstrijden goed voor drie doelpunten en drie assists. 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen