Feyenoord maakt veel indruk: "Een lust voor het oog"

17 oktober 2022, 13:39

Ibrahim Afellay is onder de indruk van het spel van Feyenoord. De Rotterdammers presteren de laatste weken goed en bekroonden dat zondagmiddag tegen koploper AZ. Feyenoord won met 1-3 en tikte de Alkmaarse formatie bij vlagen van de mat.

"Feyenoord heeft AZ geen schijn van kans gegeven, dat is een enorm compliment voor Feyenoord", stelde Afellay zondagavond aan tafel bij Studio Voetbal. "Ze hebben enorm veel beweging in de ploeg. Feyenoord was gewoon niet te houden vandaag", vervolgde de oud-middenvelder van onder meer PSV, FC Barcelona en het Nederlands elftal zijn lofzang. 

Volgens Afellay is de toewijding van Feyenoord bewonderenswaardig. "Zelfs met een 1-3 voorsprong zetten ze nog vol druk op de keeper. Feyenoord is voor mij wel echt een lust voor het oog." Ook Pierre van Hooijdonk was onder de indruk. "Ze bleven vrij makkelijk overeind tegen de koploper van de Eredivisie."

Dankzij de overwinning steeg Feyenoord naar de derde plaats op de ranglijst. De ploeg van Arne Slot heeft evenveel punten als nummer vier AZ. Koploper Ajax heeft een voorsprong van twee punten.

Lees ook: Driessen laat niets heel van Feyenoord en Kökcü: 'Hypocriet'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen