Nainggolan reageert op schorsing na roken voor de wedstrijd

18 oktober 2022, 08:18   Bijgewerkt: 19 oktober 2022, 09:02

Radja Nainggolan heeft voor het eerst gereageerd op zijn verbanning uit de selectie van Antwerp. De 34-jarige middenvelder is schuldbewust, maar vindt zijn straf wel wat te zwaar.

Directe aanleiding voor de verbanning van Nainggolan was het vape-incident dat afgelopen zondag in aanloop naar de wedstrijd tegen Standard Luik (3-0 verlies) plaatsvond. De ervaren middenvelder werd betrapt toen hij op de reservebank een elektronische sigaret rookte.

Antwerp greep maandag in en zette Nainggolan voor onbepaalde tijd uit de selectie. 'Er zijn ook duidelijke afspraken gemaakt over wat onze club wel en niet van haar speler verwacht. Speler noch club zullen hierover verder commentaar geven', viel te lezen in de verklaring van de club.

Maar Nainggolan heeft via Instagram nu toch gereageerd op het nieuws. 'Ik wil hier even zeggen dat ik het ook erg vind wat ik heb gedaan. Ik verklaar dit volledig mijn fout, maar stond er op dit moment gewoon niet bij stil. De club heeft een beslissing genomen die ik enkel kan accepteren, ook al vind ik de straf misschien wat te zwaar. Ik ga proberen om op de een of andere manier mijn steentje te blijven bijdragen', schrijft hij.

Antwerp raakte afgelopen weekend de koppositie in de Belgische competitie kwijt aan KRC Genk. Komend weekend neemt de club van trainer Mark van Bommel het voor eigen publiek op tegen KV Oostende.

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen