Huntelaar gespot op Braziliaanse tribune: twee spelers in beeld

19 oktober 2022, 16:49   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Klaas-Jan Huntelaar is afgelopen weekend gespot op de tribune van Bragantino, waar hij samen met coördinator jeugdscouting Michel Doesburg de wedstrijd tegen Santos bezocht. Volgens Braziliaanse media bezocht Huntelaar het affiche om twee potentiële aankopen te bekijken.

In Artur Victor Guimarães hoopt Ajax een nieuwe Antony te hebben gevonden. De 24-jarige rechtsbuiten speelt al twee jaar voor Bragantino, waar hij in 147 wedstrijden goed was voor 34 doelpunten. Bovendien bereidde de buitenspeler dertig doelpunten voor. Ajax overweegt zich met een aanvaller te versterken omdat huurling Lucas Ocampos niet aan de verwachtingen voldoet.

Marcos Leonardo zou moeten concurreren met spitsen Brian Brobbey en Mohammed Kudus. Leonardo behoort met zijn negentien jaar tot de grootste parels van Brazilië en speelde al 113 wedstrijden voor Santos, waar onder meer Neymar zijn grote doorbraak beleefde. Sinds zijn debuut was Leonardo al 32 keer trefzeker.

Ajax oriënteert zich de laatste jaren steeds vaker op de Zuid-Amerikaanse markt. Met onder andere Antony, Lisandro Martínez en Nicolás Tagliafico haalde de topclub al regelmatig een voltreffer in huis. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen