Man United reageert in kort statement op arrestatie Greenwood

15 oktober 2022, 21:34

Manchester United heeft in een kort statement bevestigd dat Mason Greenwood opnieuw is opgepakt door de politie. De 21-jarige aanvaller wordt al verdacht van mishandeling, maar heeft de regels rond zijn borgtocht overtreden. Daardoor verblijft hij nu opnieuw achter de tralies.

Dat nieuws werd al gebracht door de BBC, maar is zaterdagavond bevestigd door zijn werkgever. 'Strafrechtelijke vervolging is ingesteld tegen Mason Greenwood', schrijft Manchester United. 'Hij blijft geschorst door de club, in afwachting van de uitkomst van de gerechtelijke procedure.' Een ontslag op staande voet blijft daardoor nog altijd uit.

Lees ook: Greenwood opnieuw gearresteerd

Greenwood wordt er nog altijd van verdacht dat hij zijn ex Harriet Robson zou hebben mishandeld en bedreigd. De jonge aanvaller zit daarom al maanden niet meer bij de selectie, ook niet onder de nieuwe coach Erik ten Hag. Greenwood wacht nog altijd op het moment dat hij officieel wordt aangeklaagd.

De eenvoudig international speelde op 22 januari zijn laatste wedstrijd namens Manchester United. In de seizoenen daarvoor ontpopte Greenwood zich tot een van de grootste talenten van Engeland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen