Van verkrachting beschuldigde Greenwood opnieuw opgepakt

15 oktober 2022, 13:38

Mason Greenwood is opnieuw aangehouden. De 21-jarige aanvaller van Manchester United heeft de voorwaarden van zijn borgtocht overtreden. Volgens de BBC is Greenwood in zijn huis in Bowdon opgepakt.

Greenwood werd in januari gearresteerd op verdenking van verkrachting en mishandeling van zijn ex-vriendin Harriet Robson. De aanvaller werd destijds ook ondervraagd over beweringen dat hij zijn voormalig partner met de dood zou hebben bedreigd. Greenwood, die nog moet worden aangeklaagd, werd vervolgens op borgtocht vrijgelaten.

In een verklaring laat de politie van Greater Manchester weten dat een 21-jarige man zijn borgtochtvoorwaarden heeft overtreden en er een arrestatie is verricht. "Het onderzoek is op dit moment nog in gang", wordt daaraan toegevoegd.

Greenwood speelde op 22 januari zijn laatste wedstrijd voor Manchester United. De aanvaller werd na de beschuldigingen tot nader order geschorst door zijn club. Nike beëindigde zijn sponsorovereenkomst en Electronic Arts verwijderde hem uit FIFA 22. Het contract van Greenwood bij Manchester United loopt nog twee en een half jaar door.

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen