Derksen fileert Ihattaren: "Hij verdronk zichzelf weer in excuses"

11 november 2022, 08:03
Derksen fileert Ihattaren:

Johan Derksen heeft er weinig vertrouwen in dat Mohamed Ihattaren nog zal schitteren op het voetbalveld. Eerder deze week gaf de middenvelder, die recentelijk te horen kreeg dat hij per 3 januari bij Ajax moet vertrekken, in een interview met De Telegraaf aan begeleiding te krijgen van Mo Nouri, de oudere broer van Abdelhak Nouri. Woensdagavond was Dersken in het programma Vandaag Inside spijkerhard voor de oud-middenvelder van PSs. 

"Ik vond het een heel teleurstellend, bijna walgelijk interview," begon Dersken zijn betoog. "Hij verdronk zichzelf weer in excuses. Zijn vader was overleden, dat is heel treurig geweest, maar daar kan hij niet zijn hele leven op terugvallen, en de wijk in Utrecht waar veel criminaliteit is... Maar niet één keer heb ik hem horen zeggen: Ik heb me als een Jan Lul gedragen en alle kansen die ze mij geboden hebben, heb ik om zeep geholpen." 

Derksen heeft er dan ook weinig vertrouwen in dat Ihattaren zijn carrière nog weet om te draaien. "Hij heeft heel veel mensen teleurgesteld, en ik weet zeker dat de familie Nouri de volgende zijn," stelt hij. "Want hij staat weer op de foto met zo'n kop en zo'n pens. Er zijn heel veel mensen die hem bij de hand hebben genomen, en hij heeft al die mensen laten vallen. En de familie Nouri krijgt hem ook niet onder de duim."

Moeilijke situatie Ihattaren

Sinds Ajax vorige week aankondigde dat de huurpriode van Ihattaren in Amsterdam niet zou worden verlengd, wordt er regelmatig gesproken over het vervolg van diens carrière. Onder meer recordinternational Wesley Sneijder heeft zich inmiddels voor de middenvelder beschikbaar gesteld, in een poging om zijn voetballende kwaliteiten weer te laten zien. Collega-analist René van der Gijp verwacht echter weinig meer van Ihattaren. "Op een gegeven moment moet die gozer het ook zelf oppakken. Hij is twintig jaar, het is geen kind meer!"

Lees ook: Driessen onthult: "Ihattaren deels ingetrokken bij familie Nouri"

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+
Meer over:

Reacties

soccerscout
Link gekopieerd!
avatar

Ja en zo gaat NL naar de klote met dat soort volk.

Koempel
Link gekopieerd!
avatar

Altijd hebben anderen het gedaan. De Marokaaanse mentaliteit in een notendop!

GertPriem15
Link gekopieerd!
avatar

Gaan we weer aanval op kleur en herkomst deze jongen vertrouwd verkeerde mensen hij denkt dat het vrienden zijn (dus niet) Hij wordt misbruikt door zijn zachte karakter waarschijnlijk. Er is maar 1 oplossing hij moet het echt zelf gaan zien voor dat het niet meer kan.Gellof me ik praat uit ervaring.

soccerscout
Link gekopieerd!
avatar

Hij is een 20 jaar jong kind, heeft een psygoloog nodig!!!!!! Hij heeft een verstand van een......ja zeg het maar. Hij heeft een de verkeerde mindset en dat is heel moeilijk te veranderen,je ziet dat bij bijna alle marrokaanse spelers,erg jammer maar waar.

PokeBowl
Link gekopieerd!
avatar

Idrissi? El Ahmadi? Bakkal? Boutahar? Boukhari? Nouri? Boussatta? Tuurlijk zitten er een paar verkeerde tussen, maar dat heeft niet met afkomst te maken.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen