Optie-Fortuna valt in gesprek over Mohamed Ihattaren

7 november 2022, 18:27   Bijgewerkt: 7 november 2022, 20:01
Optie-Fortuna valt in gesprek over Mohamed Ihattaren

Mike Verweij hoopt dat er nog een club is die Mohamed Ihattaren een kans wil geven. De Ajax-watcher van De Telegraaf denkt dat de veelbesproken linkspoot hoopt op Antwerp, waar technisch directeur Marc Overmars en hoofdtrainer Mark van Bommel sinds afgelopen zomer werkzaam zijn. Fortuna Sittard wordt ook als optie besproken.

Ihattaren werd afgelopen weekend samen met Wesley Sneijder op de tribune van amateurclub AZSV gespot. "Ik vond hem er niet echt afgetraind uitzien in vergelijking met het begin van het seizoen", zegt Valentijn Driessen in de podcast Kick-off van De Telegraaf. Verweij denkt daar hetzelfde over. "Hij heeft nu al weken alleen voor zichzelf getraind, dus niet in groepsverband. Dan is het voor spelers toch vaak moeilijker om fit te worden of fit te blijven. Dat is hem volgens mij niet gelukt. Maar ik weet dat hij volle bak aan het trainen."

Sneijder gaat waarschijnlijk een rol spelen in het 'Fortuna-consortium', waardoor Ihattaren door presentator Pim Sedee wordt gelinkt aan de club uit Sittard. "Misschien dat Sneijder hem heel goed bij Fortuna kan brengen", stelt Verweij. "Ik denk dat hij zelf nog een beetje hoopt op Antwerp, dat nog wel een kwaliteitsimpuls kan gebruiken. Maar ik weet niet of zij daar hun vingers nog aan gaan branden."

Ajax-periode bijna voorbij

De huurperiode van Ihattaren bij Ajax loopt per 3 januari af. Daarna is de middenvelder weer speler van Juventus, al is het niet de verwachting dat hij daadwerkelijk aan de slag gaat bij de Italiaanse grootmacht. "Het wordt anders misschien de zandbak of iets dergelijks. Ik hoop dat er nog een club voor die jongen komt, want het is eigenlijk een heel triest verhaal."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen