Real boekt belangrijke zege ondanks bizarre misser Modric

11 november 2022, 07:52   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Real Madrid heeft donderdagavond een moeizame zege weten te boeken in de thuiswedstrijd tegen Cádiz (2-1). In een wedstrijd vol overtredingen waren een kopgoal van Éder Militão en een prachtige volley van Toni Kroos voldoende voor de overwinning. Dankzij de overwinning behaalt Real na twee keer puntenverlies op rij weer eens de volle buit en nadert het koploper FC Barcelona tot op twee punten.

Nadat de ploeg van trainer Carlo Ancelotti twee keer op rij puntenverlies had geleden tegen Girona (1-1) en Rayo Vallecano (3-2) speelde Real vanavond met het mes tussen de tanden. Hoewel De Koninklijke het grootste deel van het balbezit had, leverde dit niet direct veel kansen op. Vlak voor rust was het echter Militão die in tweede instantie uit een corner de ban brak voor Real en zijn ploeg met een 1-0 voorsprong de rust in stuurde.

In de tweede helft leek de Duitse middenvelder Kroos zijn ploeg definitief aan de overwinning te helpen. Met een schitterende volley zorgde hij voor een comfortabele 2-0 voorsprong. Dankzij een tegendoelpunt van Lucas Pérez werd het in de slotfase nog even spannend, maar uiteindelijk zou Real de overwinning over de streep trekken. 

Misser Modric

Ook Luka Modric zette zich op opvallende wijze in de schijnwerpers. De Kroaat kreeg bij een 2-0 voorsprong een uitgelezen mogelijkheid om de wedstrijd op slot te gooien, maar miste voor open doel. Hoewel Modric recentelijk in prima vorm verkeert en met een goed gevoel naar Qatar af zal reizen, zal hij de volgende keer het vizier beter op scherp willen zetten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen