Ronaldo-brandje in Portugese selectie geblust: "Het was een grapje"

15 november 2022, 13:19

Er lijkt geen sprake van een slechte verstandhouding in de selectie van Portugal tussen Cristiano Ronaldo en zijn ploeggenoten. De 37-jarige superster werd bij aankomst in het trainingskamp op uiterst kille wijze ontvangen door Manchester United-ploeggenoot Bruno Fernandes, maar er lijkt geen sprake te zijn van onenigheid.

Ronaldo haalde afgelopen weekend negatief het nieuws met een explosief interview, waarin hij vernietigend uithaalde naar Manchester United-coach Erik ten Hag en zijn club. Engelse media wisten te melden dat zijn medespelers teleurgesteld waren in het gedrag van de aanvaller. Daartoe zou ook zijn landgenoot Fernandes behoren. De beelden dat Ronaldo op kille wijze werd ontvangen door Fernandes, voedden die geruchten extra.

Volgens middenvelder João Mario is er echter geen sprake van een rel in het Portugese kamp. "Het is een grapje tussen Bruno en Cristiano", zei Mario op de persconferentie. "Bruno kwam als allerlaatste aan in het trainingskamp. Daarom vroeg Ronaldo aan hem of hij toevallig met de boot was gekomen. Ik was erbij, er is geen sprake van ruzie."

Desondanks zullen de schijnwerpers tijdens het komende WK gericht zijn op de Portugese ploeg. Ronaldo heeft zich onmogelijk gemaakt bij Manchester United en zal op zijn vermoedelijk laatste WK ooit vol aan de bak moeten om zijn carrière uit het slop te trekken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen