Ten Hag en United krijgen vlak voor WK harde tik van laagvlieger

6 november 2022, 22:45

Manchester United is er zondagmiddag niet in geslaagd om drie punten te pakken op bezoek bij Aston Villa. De manschappen van manager Erik ten Hag gingen in Birmingham met 3-1 onderuit en ziet het verschil met Arsenal en Manchester City nog groter worden. Villa verlaat op zijn beurt de degradatiezone.

Ten Hag had op Villa Park verrassend genoeg een basisplaats toebedeeld aan Donny van de Beek. De middenvelder komt de laatste tijd meer aan spelen toe, maar op bezoek bij Villa kon hij zijn stempel niet drukken. Al na elf minuten spelen keek United namelijk al tegen een 2-0 achterstand aan. Lucas Baily en Lucas Digne verschalkten David de Gea en hielpen de gastheer zo aan een knappe 2-0 voorsprong.

Lees ook: Arsenal bewijst zich ook op Stamford Bridge als titelkandidaat

Vlak voor de rust werd United terug in de wedstrijd geholpen door Jacob Ramsey, die met een eigen doelpunt voor de 2-1 zorgde. De middenvelder van Villa ging echter niet bij de pakken neer zitten en sloeg na de thee ook toe in het juiste doel. Hij bepaalde de eindstand op 3-1 en boekt met Villa een belangrijke zege. United is de nummer vijf en ziet het verschil met koploper Arsenal oplopen tot elf punten.

Newcastle United dendert door in de Premier League

De trein genaamd Newcastle United dendert voorlopig nog even door in Engeland. Met Oranje-kanshebber Sven Botman in de basis werd er met 1-4 gewonnen op bezoek bij Southampton. Door treffers van Miguel Almirón, Chris Wood, Joe Willock en Bruno Guimarães werden de punten gepakt en dus staat Newcastle op de derde plaats. Crystal Palace won tot slot met 1-2 op bezoek bij stadgenoot West Ham United.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen