Win jij met de WK-pool van Vredestein een gratis reis naar Manchester United?

18 november 2022, 18:07   Bijgewerkt: 9 december 2022, 12:32

Weet Erik ten Hag aansluiting te houden bij de top van de Premier League? Een vraag die alle voetbalfans in Nederland bezighoudt de laatste maanden, maar de klanten van Vredestein net wat meer. Het bandenmerk is namelijk officieel partner van de Engelse topclub. Bezoek jij na het WK een wedstrijd van Manchester United FC op Old Trafford? Dat kan zomaar als je de WK-duels goed voorspelt.

Daarop maak je in elk geval wel kans bij Vredestein, het innovatieve en toonaangevende bandenmerk van Europa. Als sponsor van Manchester United FC is het merk een [a,https://pubads.g.doubleclick.net/gampad/clk?id=6158217837&iu=/11692722/CONTENT_MANNENMEDIA/CONTENT_FCUPDATE,_blank,WK-pool begonnen met fraaie prijzen], waaronder een reis naar Manchester, met rondleiding op Old Trafford en officieel wedstrijdshirt. Hoe cool zou het zijn als jij straks een wedstrijd van Ten Hag mag bijwonen?!

Deelnemen is heel simpel: je meldt je via deze weg aan bij Scorito en kunt je via die weg aanmelden voor de subpool van Vredestein. Als je daarin laat zien tot de beste voorspellers te behoren, dan kun je in de prijzen vallen. Meedoen aan deze WK-pool en kans maken op vette prijzen? Deelname aan deze geweldige actie is helemaal gratis.

WK-box

Je kunt niet alleen in de Manchester-prijzen vallen, maar hebt ook de kans op een fraai aanmoedigingspakket voor Oranje. Bij aankoop van 2 of 4 banden bij Vredestein tijdens het WK heb je namelijk sowieso prijs: dan krijg je de WK-box opgestuurd, met daarin een Vredestein-voetbal, een oranje Vredestein-zonnebril en een heerlijk snackpakket voor rond de wedstrijden van het Nederlands elftal, met onder meer 2 opblaasbare juichsticks. Een niet te missen set voor de wedstrijden van de mannen van Louis van Gaal. Val jij dubbel in de prijzen bij Vredestein?

Als officiële partner van Manchester United is Vredestein betrokken bij voetbal van wereldklasse. De club en het bandenmerk leveren al meer dan 100 jaar topprestaties op het allerhoogste niveau, hebben dezelfde Europese geschiedenis doorgemaakt en hebben een iconische reputatie op het gebied van succes.

height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als je je maar aanmeld bij Jack's casino😈

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen