'Al-Nassr gaat naast Cristiano Ronaldo ook voor Sergio Ramos'

29 december 2022, 12:15
'Al-Nassr gaat naast Cristiano Ronaldo ook voor Sergio Ramos'

Cristiano Ronaldo is volgens veel media al rond met de Saoedische club Al-Nassr en wordt hij in het nieuwe jaar gepresenteerd. Maar volgens de Spaanse krant Marca heeft de club nog een legendarisch konijn in de hoge hoed. Sergio Ramos moet namelijk samen met Ronaldo naar Riyad komen.

Al-Nassr lijkt grote te plannen te hebben als het aankomt op marketing. Volgens Marca gaan de president en sportdirecteur van de club naar Madrid om de verdediger te overtuigen met een werelds voorstel. Ramos heeft dit seizoen een basisplek gekregen bij zijn club Paris Saint-Germain, dus het zal een lastig onderhandeling worden met de club.

Lees ook: Evra niet blij met CR7-exit bij United: "Het is triest hoe het is geëindigd"

Het contract van de Spaanse verdediger loopt af deze zomer, maar volgens verschillende Spaanse en Franse media is PSG er op gebrand om Ramos zijn contract te verlengen. Een ding is zeker: Ramos zal nog wel even meegaan in de voetbalwereld.

Cristiano Ronaldo kon transfervrij opgepikt worden na zijn roemloze exit bij Manchester United, maar daar staat een baanbrekend salaris tegenover. Lionel Messi verdient bij PSG een slordige tachtig miljoen per jaar, Ronaldo gaat hier met zijn tweehonderd miljoen per jaar even flink overheen.

Reacties

soccerscout
Link gekopieerd!
avatar

Ook mooi, die 2 samen in de zandbak spelen, lekker de kantjes eraf lopen en met 1 uurtje trainen en een fortuin opstrijken, Rolls Roys rijden, 50 miloen krijgen voor een reclame, op een kameel zitten met een Coca Cola enz enz. Mooi leventje lijkt me dat.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen