Gerucht ontkracht: 'Huntelaar niet in beeld geweest bij Monaco'

23 december 2022, 10:53

Klaas-Jan Huntelaar blijft verbonden aan Ajax, meldt journalist Sébastien Denis van het Franse Foot Mercato. Afgelopen woensdag bracht De Telegraaf het nieuws naar buiten dat AS Monaco Huntelaar wilde inlijven als technisch directeur. The Hunter zou de opvolger moeten worden van Laurence Steward. Echter werd dit gerucht donderdagochtend ontkracht door Denis.

Huntelaar werd even gelinkt aan een overstap naar de Monegasken. Duidelijk was nog niet of de oud-topspits van weleer openstond voor een overstap naar AS Monaco. Uit de woorden van Denis blijkt dat de nummer 6 van de Ligue 1 Huntelaar nooit als optie heeft gezien om de naar Chelsea vertrekkende Steward op te volgen.

Lees ook: 'Ajax raakt 'TD' Huntelaar mogelijk kwijt na Franse interesse'

Rechterhand van Gerry Hamstra

De oud-spits trad halverwege maart dit jaar aan in het kader van de Amsterdamse club die hij als speler in twee verschillende periodes diende. Sinds dit seizoen fungeert Huntelaar als rechterhand van technisch manager Gerry Hamstra en hield hij zich afgelopen zomer veel bezig met de in- en uitgaande transfers van de Amsterdammers. Huntelaar liep eerder stage bij voormalig directeur voetbalzaken Marc Overmars. Huntelaar heeft op dit moment een contract tot medio 2024 bij Ajax.

In september 2021 maakte de aanvaller na de degradatie van Schalke 04 uit de Bundesliga een einde aan zijn actieve loopbaan als speler. De spits was goed voor 151 goals in dienst van de Amsterdammers. Ook kwam Huntelaar 76 keer uit voor het Nederlands elftal, waarvoor hij 42 keer trefzeker was.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

AJAX72
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

HUNTELAAR BRENKT OOK NIETS BY AJAX ALLEEN MAAR MIS KOPEN GEKOCHT METHAMDTRA

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen