Kenneth Pérez heeft spijt van uitspraak over Wout Weghorst

12 december 2022, 23:39
Kenneth Pérez heeft spijt van uitspraak over Wout Weghorst

Kenneth Pérez heeft spijt van de uitspraak die hij zondag over Wout Weghorst heeft gedaan. De 48-jarige Pérez noemde de man die als invaller twee keer scoorde tegen Argentinië 'op sommige vlakken niet helemaal honderd'. Daar is hij een dag later op teruggekomen.

"Je hoort overal over zijn drive, het krankzinnige, dat hij soms maniakaal is. Ik ken hem verder niet, dus misschien is het niet helemaal eerlijk, maar dat hoor je en je zag het ook een beetje aan zijn blik toen hij erin kwam. Om nou gelijk na een wedstrijd naar Messi toe te gaan om te zeggen hoe goed hij hem vindt, dat was zijn uitleg toch? Daar zit Messi toch even niet op te wachten, dat Wout Weghorst dat komt zeggen?", zei Pérez zondag bij WK Praat van ESPN.

Een dag later laat Pérez weten niet blij te zijn met wat hij tijdens de uitzending heeft gezegd. "Toen ik naar huis reed, had ik er al spijt van. Het is niet oké om dat te zeggen over iemand die je niet kent. Ik moet het over zijn voetbalkwaliteiten en dat soort dingen hebben. Of ik hem ga bellen? Nee, ik heb zijn nummer niet en ik hoef hem denk ik ook niet te bellen."

Weghorst speelde vrijdagavond een hoofdrol in de kwartfinale op het WK tussen het Nederlands elftal en Argentinië. Als invaller maakte hij twee doelpunten - waarvan de laatste diep in blessuretijd - waardoor een verlenging uit het vuur werd gesleept. De heldenrol van Weghorst werd verpest door de verloren penaltyserie. Na de wedstrijd kreeg de spits het verbaal aan de stok met Lionel Messi, al had Weghorst geen kwade bedoelingen.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

MarcoDieBasta
Link gekopieerd!
avatar

Wout heeft gehandeld waar meer Oranje jongens dat zouden MOETEN doen en was het WK beter verlopen, niet zo verschrikkelijk saai. En die messi is god niet dus eindelijk iemand die messi aanpakt

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen