Kuyt wenst Gakpo succes: "Nummer heeft mij veel magie gebracht"

29 december 2022, 19:20

Dirk Kuyt heeft Cody Gakpo via twitter succes gewenst bij zijn nieuwe club Liverpool. De Katwijkse oud-aanvaller droeg in zijn periode in Engeland hetzelfde rugnummer bij The Reds als de kersverse aanwinst gaat doen. 

"Cody, welkom bij Liverpool", begint Kuyt zijn boodschap. "Dit nummer heeft mij veel magie gebracht en ik hoop dat het dat voor jou ook gaat doen", schrijft hij bij de foto waarop het rugnummer 18 duidelijk te zien is. "Gefeliciteerd met je overgang en heel veel succes", besluit Kuyt. 

Kuyt weet waar hij het over heeft. In 2006 verruilde hij Feyenoord voor Liverpool, dat 18 miljoen euro voor hem neertelde. In zes seizoenen kwam hij tot 208 Premier League-duels voor de Engelse gigant, waarin hij 51 keer het net wist te vinden. In zijn eerste seizoen in Engeland bereikte Kuyt bovendien de finale van de Champions League, waarin Liverpool net als twee jaar daarvoor AC Milan trof. Ondanks een doelpunt van Kuyt verloor Liverpool dat duel met 1-2. 

Ten Hag

Gakpo rondde woensdag zijn overgang naar Liverpool definitief af. Hij komt voor een transfersom die kan oplopen tot 50 miljoen euro over van PSV. Zijn transfer kwam bij veel volgers uit de lucht vallen aangezien Manchester United lange tijd de belangrijkste gegadigde leek om er met de handtekening van Gakpo vandoor te gaan. De club van Erik ten Hag werd echter afgetroefd door de rivaal uit Liverpool. Eerder vandaag noemde Liverpool-manager Jürgen Klopp de overgang van Gakpo al 'perfect getimed'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen