Video: Martinez opnieuw irritant tijdens strafschoppenserie

18 december 2022, 22:23   Bijgewerkt: 18 december 2022, 22:36

Tijdens de kwartfinale tussen Nederland en Argentinië vraten veel Nederlanders zich op door het gedrag van Argentinië-doelman Emiliano Martinez. Tijdens de WK-finale liet de doelman zich opnieuw van zijn irritante kant zien, om de Franse strafschoppennemers van hun appropos te halen.

Dit lukte aardig, want twee van de vier strafschoppen in de reeks gingen mis. Één van de spelers die niet wisten te scoren tijdens de strafschoppenreeks was Aurélien Tchouaméni. Vlak voordat de Fransman van Real Madrid aan moest treden van elf meter pakte Martinez de bal op, nam hij zijn tijd en gooide hij de bal naar de zijkant van het zestienmetergebied tot ergernis van de middenvelder

 

Of het invloed heeft gehad op de beroerde strafschop van Tchouameni zullen we nooit weten, maar duidelijk is wel dat de jongeling zijn vizier niet op scherp had staan. Zijn inzet verdween namelijk tegen de boarding, hij schoot naast. Zijn teamgenoot Kingsley Coman wist zijn strafschop ook niet te benutten, na de foutloze serie van Argentinië was er maar één conclusie: de Argentijnen zijn wereldkampioen en Martinez gaat met een gouden medaille en prijs van Beste doelman van het WK naar huis. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen