Beoordelingen: sterkhouders maken het verschil bij matig PSV

28 januari 2023, 18:48
Beoordelingen: sterkhouders maken het verschil bij matig PSV

Ruud van Nistelrooij kan weer even ademhalen. Na de pijnlijke nederlaag op de Oude Meerdijk van afgelopen dinsdag (1-0) werd er zaterdagavond een 2-0 zege behaald op een stug Go Ahead Eagles. Hoewel de drie punten dus weer eens in Eindhoven blijven, is er voor Van Nistelrooij nog voldoende stof tot nadenken. FCUpdate.nl zet de beoordelingen van de Eindhovenaren op een rij.

Opstelling en beoordelingen PSV: Walter Benítez 6; Philipp Mwene 5, Armando Obispo 5 (46. André Ramalho 5.5), Jarrad Branthwaite 5, Jordan Teze 6; Joey Veerman 7.5, Ibrahim Sangaré 6, Guus Til 5.5 (78. Érick Gutiérrez -); Anwar El Ghazi 7 (88. Ismael Saibari -), Luuk de Jong 5 (82. Fabio Silva -) 4 , Xavi Simons 7.5

Man of the Match: Joey Veerman

*spelers moeten minimaal twintig minuten hebben gespeeld om in aanmerking te komen voor een beoordeling.

Lees ook: Veerman neemt sportieve wraak en houdt Van Nistelrooij in leven

Wie wint de Europa League Finale? Zet één euro in en win €100,00 als je de winnaar goed voorspelt!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen