De Jong en Fábio inzetbaar; Van Nistelrooij reageert op Schreuder

27 januari 2023, 12:55

Ruud van Nistelrooij had vrijdagmiddag tijdens zijn persconferentie goed nieuws te melden. PSV kan dit weekend tegen Go Ahead Eagles weer beschikken over Luuk de Jong. Ook aanwinst Fábio Silva en de eerder geblesseerde Ismael Saibari zijn van de partij. 

Het uitvallen van De Jong in de wedstrijd tegen Vitesse was een volgende klap, nadat het met Cody Gakpo en Noni Madueke al twee andere sterkhouders in de voorhoede naar de Premier League zag vertrekken. Zaterdag is de spits dus wel weer inzetbaar, wat ook geldt voor aanwinst Fábio Silva en de jonge rechtsbuiten Saibari. Zo heeft Van Nistelrooij in een klap weer een stuk meer te kiezen in zijn voorhoede.

Ontslag Schreuder

Uiteraard kreeg ook Van Nistelrooij het ontslag van Alfred Schreuder bij rivaal Ajax mee. "Dat is nooit leuk om te zien", zei hij daarover, geciteerd door Marco Timmer van Voetbal International. "Ik zal hem nog een berichtje sturen, maar ik heb ook andere zaken aan mijn hoofd." 

Hoewel het ook bij PSV niet goed gaat, lijkt Van Nistelrooij zelf een ontslag niet te vrezen. "Die steun is er", vertelde hij aan Jeroen Kapteijns van De Telegraaf. "Maar ik werk in de voetbalwereld en daar zijn nooit garanties. Dat weet ik zelf ook. Op korte termijn moeten de resultaten wel beter."

Daar kan PSV dit weekend mee beginnen, al moet het dan wel in eigen huis winnen van nummer elf Go Ahead Eagles. De ploeg uit Deventer was aan een lange ongeslagen reeks bezig, maar deze kwam woensdag ten einde met een 1-4 nederlaag tegen AZ. In Eindhoven trappen PSV en Go Ahead zaterdagmiddag om 16:30 uur af. 

ACTIE: Wint Feyenoord van Sparta zondag? Dan win je €100,00 met één euro inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

PPMS
Link gekopieerd!
avatar

Ja Ruudje weet dat hij niet te veel moet wauwelen over Schreuder want zijn prestaties bij 040 zijn ook redelijk belabberd!

Zeeuwke
Link gekopieerd!
avatar

Gij ben de volgende Ruud tuut tuut .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen