'Koeman en Mourinho krijgen slecht nieuws; terugslag Wijnaldum'

12 januari 2023, 14:32

Georginio Wijnaldum lijkt zijn rentree in het shirt van AS Roma voorlopig te moeten uitstellen. De middenvelder raakte vroeg in het seizoen zwaar geblesseerd en is nog altijd niet fit genoeg om de training te hervatten. Nu lijkt Wijnaldum te maken te hebben met een terugslag in zijn herstel.

De 32-jarige Wijnaldum wordt woensdag besproken door het Italiaanse medium Corriere dello Sport. De routinier zou namelijk naar Nederland zijn afgereisd om wat onderzoeken te ondergaan. Het herstel van zijn beenbreuk verloopt namelijk niet naar wens. Wijnaldum heeft nog altijd geen toestemming gekregen om de groepstraining van Roma te hervatten. Dat is een flinke streep door de rekening van trainer José Mourinho.

Lees ook: Italië wil wereldtitel voor Vialli in 2026: "Het was zijn laatste wens"

Hij zag in Wijnaldum namelijk een belangrijke schakel voor zijn ploeg, maar heeft de Oranje-international pas een keer kunnen gebruiken. De terugslag bij zijn ervaren kracht brengt de Portugees aan het twijfelen. Mourinho hoopte de volledige tweede seizoenshelft gebruik te kunnen maken van Wijnaldum, maar dat gaat sowieso niet meer lukken. Daarom onderzoekt Roma de mogelijkheden om een vervanger aan te trekken.

Serie A

Roma is in de Serie A namelijk verwikkeld in de hevige strijd voor een plekje bij de top vier. Dat geeft aan het einde van de dit namelijk recht op een ticket voor de groepsfase van de Champions League. Op dit moment staan de Romeinen echter op de zevende plaats. Er wacht nu een drukke week voor de club uit de hoofdstad. Donderdag speelt Roma in de Coppa Italia tegen Genoa, zondag wacht de competitiewedstrijd tegen Fiorentina.

ACTIE: Wint Feyenoord van Sparta zondag? Dan win je €100,00 met één euro inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen