Mauro Júnior geschrokken, schade bij Mendes valt ietwat mee

25 januari 2023, 08:50

PSV verloor dinsdagavond op bezoek bij FC Emmen en raakte daarbij Mauro Júnior voorlopig kwijt. De Braziliaan pakte een directe rode kaart na een stevige overtreding op Rui Mendes. De Braziliaan schrok van zijn eigen actie en bood nog tijdens het duel zijn verontschuldigingen aan bij het slachtoffer. 

Het Eindhovens Dagblad weet te melden dat Mauro Júnior zich nog tijdens de wedstrijd naar de kleedkamer van de Emmenaren begaf om zijn excuses aan te bieden aan Mendes. De krant weet bovendien te melden dat de middenvelder inmiddels een eerste diagnose heeft gekregen. Zijn kniebanden zouden verrekt zijn door de tackle van de PSV'er, wat hem vermoedelijk een maand buitenspel zou zetten. De Braziliaanse back kan een fikse schorsing tegemoet zien, is de algemene verwachting.

Lees ook: FC Emmen vreest voor Mendes: "Het ziet er niet goed uit"

PSV raakte in Emmen verder achter in de strijd om de titel in de Eredivisie. Trainer Ruud van Nistelrooij kon na afloop van het duel niet anders dan toegeven dat zijn club zich in een 'crisis' bevindt. De Eindhovenaren namen deze transferperiode afscheid van vleugelspelers Cody Gakpo en Noni Madueke en haalden daar vooralsnog alleen centrumspits Fábio Silva voor terug. 

FC Emmen deed juist gouden zaken in de strijd om lijfsbehoud. De Drenten klimmen door de overwinning op de topclub naar de 'veilige' vijftiende plaats op de ranglijst in de Eredivisie en hebben nu drie punten meer dan FC Groningen en FC Volendam. Hekkensluiter SC Cambuur volgt drie punten daarachter en ligt dus zes punten achter op de Emmenaren. Het geplaagde FC Groningen neemt het donderdag in eigen huis op tegen de Friezen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen