Slot kraakt uitvoering Feyenoord: "Slechtste elf tegen tien ooit"

26 januari 2023, 00:08
Slot kraakt uitvoering Feyenoord:

Arne Slot was na de wedstrijd tussen Feyenoord en NEC Nijmegen niet bepaald blij met het spel van zijn ploeg. De trainer van de Rotterdammers was tevreden met de drie punten, maar zeker de tweede helft zinde Slot allerminst. Feyenoord speelde ruim een helft met een man meer.

"Ik was zondag een stuk meer tevreden over de uitvoering dan vandaag", vertelde Slot na de 2-0 overwinning voor de camera van ESPN. "Ik vond ons in het druk zetten vele malen minder. Dit was misschien wel de slechtste uitvoering van elf tegen tien die ik ooit heb gezien. Maar het heeft wel geresulteerd in een overwinning. Het was niet op hetzelfde energie-niveau als afgelopen zondag. Maar dat kun je misschien ook niet verwachten."

Lees ook: Beoordelingen Feyenoord: aanvaller laat zich zien aan Arne Slot

Slot koos ervoor om Santiago Giménez en Javairô Dilrosun te laten starten, terwijl Oussama Idrissi in de eerste helft al mocht invallen. "We hebben meerdere jongens die laten zien dat ze kunnen laten starten. Ik vond het nodig om na 35 minuten al een extra impuls te geven aan onze linkerkant. Het was duidelijk een zware week geweest voor Igor Paixão. In de tweede helft bleek alles een stuk minder gemakkelijk uit te voeren."

FC Twente

Zondag wacht voor Feyenoord een loodzwaar boekje aan FC Twente, de nummer vier van de ranglijst. "Ik heb gezegd dat ik de sfeer hier in De Kuip afgelopen zondag geweldig vond. Datzelfde verwacht ik aanstaande zondag in Enschede. Of het gelijkwaardig is, daar zullen we achter moeten komen. Maar een uitwedstrijd bij Twente staat garant voor een geweldige Grolsch Veste. Hopelijk wordt het een fantastische wedstrijd om naar te kijken."

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen