Strijd om ontmoeting Ronaldo en Messi barst los, Saoediër biedt miljoenen

13 januari 2023, 09:12   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Een Saoedische man heeft volgens The Guardian liefst 2,4 miljoen euro geboden op de oefenwedstrijd waarin Cristiano Ronaldo en Lionel Messi mogelijk tegenover elkaar staan. Op 19 januari speelt een combinatieploeg van Al Hilal en de club van Ronaldo, Al Nassr, een vriendschappelijk duel tegen het Paris Saint-Germain van Lionel Messi. In Saoedi-Arabië is er een veiling gestart rondom deze wedstrijd.

De opbrengsten van de veiling gaan naar een goed doel. Op dit moment is Mushref al-Ghamdi, algemeen directeur van een vastgoedfirma, degene die er met het ticket vandoor gaat. Het ticket geeft niet alleen recht op het bijwonen van de wedstrijd. De hoogste bieder kan in de kleedkamer ook kennis maken met de twee wereldvoetballers.

Ronaldo tekende afgelopen winter een contract in Saoedi-Arabië nadat hij mocht vertrekken bij Manchester United. De Portugese superster gaat voor absurde bedragen voetballen voor Al-Nassr. Met de komst van Ronaldo willen de Saoediërs het voetbal in hun land op de kaart zetten.

Ronaldo-Messi

Het is al een tijdje geleden dat Ronaldo en Messi tegenover elkaar stonden in een wedstrijd. De laatste keer dateert van 8 december 2020. Toen stonden FC Barcelona en Juventus tegenover elkaar in de groepsfase van de Champions League. Dat duel werd gewonnen door Ronaldo. De Portugees was met twee benutte penalty's de grote man in de 0-3 overwinning.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen