Van Nistelrooij 'weet niks' van Besiktas-geruchten Veerman

24 januari 2023, 20:27

Ruud van Nistelrooij heeft voorafgaand aan de ontmoeting van PSV met FC Emmen gereageerd op de geruchten over Joey Veerman. De middenvelder staat naar verluidt in de belangstelling van Besiktas, dat hem graag zou willen huren van de huidige nummer drie van de Eredivisie.

Veerman was in de eerste seizoenshelft nog zeker van een basisplaats bij PSV, maar komt er na de winterstop nog niet echt aan te pas. Hij had in de eerste competitiewedstrijd tegen Sparta nog wel een basisplaats, maar begon in de daaropvolgende drie wedstrijden op de bank. Afgelopen zaterdag kwam hij tegen Vitesse helemaal niet in actie en ook op bezoek bij FC Emmen moet hij genoegen nemen met een plek op de bank.

Een tijdelijke overgang naar Besiktas zou dus niet eens zo'n gekke gedachte zijn, al lijkt Veerman deze maand niet te gaan vertrekken bij PSV. "Ik weet daar niks van. Ik ga niet reageren op geruchten vanuit de media. Ik ben bezig met de wedstrijd en met de officiële zaken die spelen in de transferperiode. Verder kan ik nergens op reageren", zei Van Nistelrooij voor de aftrap tegen ESPN. De kans dat Veerman overstapt naar Besiktas lijkt dus niet heel groot. Mocht Besiktas over willen gaan, wil het naar verluidt niet meer dan drie miljoen euro betalen.

Hoever

Van Nistelrooij werd ook nog gevraagd naar Ki-Jana Hoever. De vleugelverdediger maakte in de zomer op huurbasis de overstap van Wolverhampton Wanderers naar PSV, maar zijn periode in Eindhoven is niet geworden waar PSV en Hoever op hadden gehoopt. "Hij is niet terug naar Engeland, maar er wordt gewerkt aan een oplossing om hem weer te verhuren", vertelde Van Nistelrooij. "Dat gaan dan weer via Wolves, dus hij is nog bij ons. Maar er wordt naar een oplossing gezocht om hem bij een andere club onder de pannen te krijgen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen