Weghorst kan weer aan de bak: Ten Hag moet aanvallers missen

24 januari 2023, 18:50

Wout Weghorst lijkt woensdag weer in actie te gaan komen namens Manchester United. De spits heeft in korte tijd al twee wedstrijden gespeeld voor zijn nieuwe werkgever en begint nu aan een drukke periode. Woensdagavond staat de halve finale van de Carabao Cup op het programma.

Erik ten Hag stond dinsdag de pers te woord in aanloop naar de ontmoeting met Nottingham Forest. De Nederlander kan nog altijd niet beschikken over Diogo Dalot, Jadon Sancho en Anthony Martial. Zij zijn nog altijd geblesseerd en missen ook het bezoekje aan The City Ground. "De spelers die er tegen Arsenal helaas vanwege een blessure niet bij waren, zijn er nu ook nog niet. Dat geldt voor Dalot, Sancho en Martial", zei Ten Hag.

Lees ook: 'Verrassende move Danjuma is rond

De kans dat Weghorst dus weer aan de aftrap verschijnt is groot. Hij is na twee wedstrijden nog wel op zoek naar zijn eerste doelpunt en overwinning met United. Tijdens zijn debuut kwamen The Red Devils niet verder dan 1-1 op bezoek bij Crystal Palace. Daarna werd er met 3-2 verloren tegen Arsenal. Tijdens de 2-1 overwinning op rivaal Manchester City was Weghorst al wel op Old Trafford aanwezig, maar toen zat hij nog op de tribune.

Carabao Cup

Ten Hag zal zijn ploeg in ieder geval op scherp zetten voor de Carabao Cup, het tweede bekertoernooi van Engeland. De manager is namelijk dichtbij zijn eerste prijs met de club. United is doorgedrongen tot de halve finales en moet daarin over twee duels zien af te rekenen met Nottingham Forest. De andere halve finale is een dubbele ontmoeting tussen Southampton en Newcastle United. De finale wordt gespeeld op zondag 26 februari.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen