'Weghorst neemt geen risico en slaat training van Besiktas over'

11 januari 2023, 12:00

Wout Weghorst is woensdag niet verschenen op het trainingsveld van Besiktas. De spits lijkt hard op weg naar Manchester United en wilde naar verluidt geen risico nemen met het oog op die fraaie transfer. Weghorst bleef daarom binnen en werkte daar een individueel programma af.

Besiktas bereidt zich momenteel voor op de competitiewedstrijd tegen Konyaspor. Die uitwedstrijd staat zaterdag op het programma. Dinsdag stond Weghorst nog met zijn ploeggenoten op het trainingsveld, maar volgens het Turkse medium Fanatik was hij woensdag nergens te bekennen. Hij zou zich bij de medische staf hebben gemeld met last van onder meer zijn lies. Daarop werd besloten om Weghorst binnen te houden.

Lees ook: 'Nog één obstakel staat overgang Weghorst naar United in de weg'

Weghorst is hard op weg naar United, dat naar verluidt al akkoord is met Burnley. Die club verhuurt Weghorst momenteel aan Besiktas. De Turkse grootmacht krijgt volgens transferspecialist Fabrizio Romano drie miljoen euro ter compensatie. Daarnaast heeft Besiktas aangegeven dat het eerst een geschikte vervanger wil aantrekken. Vincent Aboubakar, die moet vertrekken bij Al-Nassr, wordt genoemd als vervanger.

Premier League

Weghorst (30) was vorig seizoen al namens Burnley te vinden in de Premier League. Dat bleek met twee doelpunten in twintig wedstrijden geen succes en de club degradeerde naar de Championship. De spits werd verhuurd aan Besiktas, maar krijgt nu van Erik ten Hag dus zeer waarschijnlijk een nieuwe kans op het hoogste niveau van Engeland. Het is de bedoeling dat Weghorst ook door The Red Devils wordt gehuurd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen