'Al-Nassr bouwt aan superteam: Barça-legende krijgt megavoorstel'

17 februari 2023, 11:14   Bijgewerkt: 17 februari 2023, 11:36
'Al-Nassr bouwt aan superteam: Barça-legende krijgt megavoorstel'

Het Saudische Al-Nassr van Cristiano Ronaldo bereidt een miljoenencontract voor om Sergio Busquets deze zomer te verleiden tot een komst naar de zandbak. De Barcelona-legende staat ook in de belangstelling van verschillende clubs uit de MLS, waaronder het Inter Miami van David Beckham. 

De belangstelling van Al-Nassr is al een tijdje geen geheim meer, nu meldt transfergoeroe Fabrizio Romano het gerucht ook. "Al Nassr heeft Sergio Busquets voor juni benaderd als potentieel doelwit, nadat MLS-clubs het maanden geleden al probeerden, waaronder Inter Miami. Busquets moet beslissen of hij bij Barcelona wil blijven en verder wil gaan of een nieuw hoofdstuk in een ander land wil proberen", schrijft de journalist op Twitter.

Miljoenencontract

Mundo Deportivo bracht vorige week al de details over het duizelingwekkende bedrag dat Busquets kan gaan verdienen als hij toehapt en vertrekt naar het Midden-Oosten. Volgens de krant bereidt de club een megavoorstel voor van achttien miljoen euro per maand. Het contract van Busquets loopt deze zomer af, dus er zal ook nog wel een flinke smak tekengeld bij komen kijken.

Volgens het Spaanse dagblad is Busquets nog niet ingegaan op het aanbod, omdat hij nog twijfelt. Het is ook nog maar de vraag of de routinier vertrekt uit Spotify Camp Nou. Xavier Hernandez is nog steeds overtuigd dat zijn oud-teamgenoot het niveau aankan, Busquets wacht dan ook nog op een aanbieding van de club waar hij als zeventienjarige binnenkwam en inmiddels al ruim zevenhonderd (!) wedstrijden voor heeft gespeeld.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen