Arne Slot krijgt uitstekend nieuws uit de ziekenboeg van Feyenoord

14 februari 2023, 12:38
Arne Slot krijgt uitstekend nieuws uit de ziekenboeg van Feyenoord

Gernot Trauner, Justin Bijlow en Sebastian Szymanski hebben zich weer laten zien op het trainingsveld bij Feyenoord. De Oostenrijker traint zelfs alweer voorzichtig met het team mee op dinsdagochtend. Bij de Nederlandse doelman gaat het hier nog wel om een individuele training en waarschijnlijk worden de twee spelers opgewerkt om te gaan spelen in De Klassieker tegen Ajax. De wedstrijd tegen AZ van aankomende zaterdag komt sowieso nog te vroeg volgens Arne Slot.

Na vele blessures en schorsingen bij Feyenoord komt er dan eindelijk wat goed nieuws voor de Rotterdammers. Al heeft het waarschijnlijk nog geen gevolgen voor de aankomende wedstrijden bij de huidige nummer één van Nederland, maar het is al een goede stap richting betere tijden voor de ploeg van Slot. Trauner ligt er al langere tijd uit en werd niet snel terugverwacht, terwijl Bijlow een gebroken pols had. Szymanski lag enkele weken buitenspel en is dit weekend vermoedelijk ook nog niet fit genoeg om in actie te komen. 

Lees ook: Opmerkelijk: Buijs duikt bij technische staf op bij Feyenoord

Afgelopen zondag gaf Hans Kraay bij ESPN al aan dat het goed gaat met Trauner. "Kees Kwakman is hem ook nog wel eens tegen het lijf gelopen, toen íe nog niet zo enthousiast was over zijn herstel. Maar afgelopen zondag liep ik hem ook zomaar tegen het lijf, bij Feyenoord-PSV. Toen vroeg ik of het seizoen voor hem was afgelopen", vertelt Kraay. Daarop reageerde de verdediger zo: "'Afgelopen? Het gaat harstikke goed. Ik heb het geloof dat ik over enkele weken mee kan gaan trainen'", vertelde Kraaij jr. 

Hij lijkt gelijk te krijgen, want Trauner is alweer verschenen op de teamtraining. Buiten Trauner, Szymanski en Bijlow is ook nog Patrik Wålemark geblesseerd bij Feyenoord. Hoelang deze blessure nog duurt is niet echt duidelijk, maar de spoeling wordt wel wat minder dun voor de ploeg uit Rotterdam.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen