Beelden van Frenkie op Old Trafford gaan rond bij Man United-supporters

23 februari 2023, 09:34   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Frenkie de Jong werd gedurende de transferzomer voortdurend in verband gebracht met Manchester United, maar besloot toch bij Barcelona te blijven. Donderdagavond krijgt hij de kans om te voetballen in het stadion van de club die hem dolgraag wil hebben. De Jong lijkt wel onder de indruk van Old Trafford.

Toen de middenvelder het veld opliep voor de training van woensdagavond, keek hij verwonderd om zich heen in het Theatre of Dreams. De beelden geven supporters op Twitter weer reden om te dromen van zijn komst, al heeft De Jong nooit openlijk aangegeven weg te willen bij Barcelona. Hij is de afgelopen maanden ook verzekerd van een basisplaats, wat in de zomer nog niet zeker was.

Woensdag schreef Sport dat er vijf spelers zijn bij Barcelona die niet in aanmerking komen voor een zomerse transfer. De Jong ontbrak op dat lijstje; Pedri, Gavi, Robert Lewandowski, Ronald Araújo en Jules Koundé zouden er wel op staan. De waarde van De Jong wordt geschat op [a,https://www.footballtransfers.com/nl/spelers/frenkie-de-jong,_blank,55,5 miljoen euro]. 

Lees ookOp bezoek bij Erik ten Hag: mediamania in Manchester

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

martijn Rijkse
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

theater of Dreams... well keep on dreamin' they'll come true⚽️👍🏻

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen