Beoordelingen: Ajax-spelers laten zich duidelijk zien aan Heitinga

5 februari 2023, 14:11
Beoordelingen: Ajax-spelers laten zich duidelijk zien aan Heitinga

John Heitinga lijkt de boel aardig op de rit te hebben bij Ajax. In de tweede wedstrijd onder zijn leiding maakte een verdedigend stabieler Ajax liefst vijf doelpunten tegen SC Cambuur, dat bij tijd en wijle werd weggespeeld. Ook was de hand van de coach duidelijk te zien in het drukzetten. FCUpdate.nl maakt zoals altijd de balans op na een wedstrijd van de traditionele top-drie.

Opstellingen en beoordelingen*

Cambuur: Robbin Ruiter 5,5; Marco Tol 4,5, Floris Smand 5 (46. Mitchell Paulissen 4,5), Leon Bergsma 4,5; Alex Bangura 4,5, Mees Hoedemakers 5 (58. Remco Balk 4,5), Daniel van Kaam 4,5, Sai van Wermeskerken 4,5; Navarone Foor 4,5 (80. Vincent Pichel -), Silvester van der Water 5 (58. Björn Johnsen 4,5), Michael Breij 4,5 (74. Mimoun Mahi -).

Ajax: Gerónimo Rulli 6; Owen Wijndal 6,5 (73. Jorrel Hato -), Edson Álvarez 6,5, Jurriën Timber 6, Devyne Rensch 6,5 (86. Youri Regeer -); Steven Berghuis 7,5, Kenneth Taylor 6,5 (86. Francisco Conceicao -), Davy Klaassen 6,5 (86. Kian Fitz-Jim -); Steven Bergwijn 6,5, Dusan Tadic 7 (73. Brian Brobbey -), Mohammed Kudus 7,5.

Man of the match: Steven Berghuis

*: Speler moet minimaal 20 minuten hebben gespeeld om in aanmerking te komen voor een beoordeling.

Reacties

PPMS
Link gekopieerd!
avatar

Op de rit is een groot woord want je speelt tegen (met alle respect) kleinere ploegen. Maar het ziet er in elk geval flink wat beter uit. Ben benieuwd of ze dit kunnen doortrekken.

Hans
Link gekopieerd!
avatar

Klopt hy durft bejaarde spelers en keepers tadic op de bank te zetten en ook de zomer mis kopen van vorig jaar heel goed

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen