Drama voor Pröpper, Van der Sar spreekt zich uit | FCUpdate Recap

7 februari 2023, 00:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

In de rubriek 'FCUpdate Recap' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 6 februari.

PEC Zwolle speelt gelijk tegen sterk Jong Ajax met Brian Brobbey

De koploper van de Keuken Kampioen Divisie heeft een punt gepakt tegen een sterke selectie van Jong Ajax. De Amsterdammers speelden met Brian Brobbey, Kian Fitz-Jim en Jorrel Hato. In de laatste minuut kregen de jonge Ajacieden een penalty, maar die werd gemist. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Willem II wint Brabants onderonsje met FC Eindhoven

Willem II heeft belangrijke punten gepakt in de Keuken Kampioen Divisie. De nummer drie van de competitie werd eenvoudig met 3-0 verslagen. Zo is het gat met FC Eindhoven nog maar drie punten. De Tilburgers haken weer aan bij de top. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Drama voor Davy Pröpper: kort na terugkeer een gescheurde kruisband

Een enorme domper voor Davy Pröpper. Het seizoen zit er alweer op voor hem. Na een lange afwezigheid in de voetballerij maakt hij zijn rentree, maar dat duurt dus niet lang. In de wedstrijd tegen FC Emmen ging het mis voor de middenvelder. Twintig minuten voor tijd ging hij eraf met een ernstige blessure. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Van der Sar beantwoordt vraag over mogelijke terugkeer Blind

Edwin van der Sar betreurt het dat Daley Blind door de achterdeur is vertrokken bij Ajax. De verdediger had een mooier afscheid verdiend, volgens de algemeen directeur. Een verstoorde relatie met toenmalig trainer Alfred Schreuder zorgde voor een ontbinding van het contract. Het hele artikel lezen? Klik hier!

De Graafschap-trainer Adrie Poldervaart opgenomen in ziekenhuis

Adrie Poldervaart is maandag opgenomen in het ziekenhuis. De trainer van de Graafschap zou daar moeten blijven slapen vannacht. Het is nog onbekend wat er precies met hem aan de hand is. Eerder werd al duidelijk dat hij niet op de bank zou plaatsnemen in de wedstrijd van aankomende dinsdag met De Treffers. Het hele artikel lezen? Klik hier!

'Voormalig Vitessenaar Atsu levend onder puin vandaan gehaald'

Christian Atsu, oud-speler van onder meer Vitesse, is levend onder het puin vandaag gehaald na de aardbeving in Turkije. Maandagmiddag werd duidelijk dat Atsu vermist was en werd gevreesd voor zijn leven. A Bola schrijft dat hij levend is aangetroffen. Enkele teamgenoten en stafleden van Hatayspor werden ook al onder het puin bevrijd. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen