'Dumfries staat voor Engels avontuur, Mazraoui op radar Inter'

11 februari 2023, 11:44   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Denzel Dumfries lijkt bezig aan zijn laatste maanden als speler van Internazionale. De club staat er financieel niet goed voor en hoopt komende zomer te kunnen cashen met de verkoop van de Nederlandse rechtsback, wiens bestemming in dat geval vermoedelijk in de Premier League ligt. Als vervanger voor Dumfries denkt Inter naar verluidt opnieuw aan Noussair Mazraoui

Dumfries is aan zijn tweede seizoen in Italiaanse dienst bezig, maar maakt de laatste weken steeds minder minuten. Trainer Simone Inzaghi verkiest routinier Matteo Darmian momenteel boven de geboren Rotterdammer. Toch maakte Dumfries op het WK in Qatar nog een prima indruk bij het Nederlands elftal, waardoor Manchester United en Chelsea in januari al met zijn vertegenwoordigers spraken en komende zomer mogelijk met een bod zullen komen, meldt La Gazzetto dello Sport. Inter zou aan een bedrag van 50 miljoen euro denken. 

Mocht het daadwerkelijk tot een vertrek van Dumfries komen, dan ziet Inter in Noussair Mazraoui de ideale vervanger. De Marokkaanse oud-Ajacied speelde eveneens een goed WK maar ontbreekt de laatste weken wegens een blessure bij zijn huidige club Bayern München. Toen hij afgelopen zomer transfervrij was koos hij voor de Duitse Rekordmeister, maar was Inter ook al geïnteresseerd. Door de komst van João Cancelo naar München lijkt Mazraoui zodra hij hersteld is bovendien lang niet zeker van een basisplaats. 

Hartzakje

Mazraoui lijkt voorlopig nog niet aan een rentree op het veld te kunnen denken. De 25-jarige back kampt met een milde ontsteking in een hartzakje, als gevolg van een coronabesmetting. De eerste wedstrijd in de achtste finale van de Champions League, waarin Bayern gekoppeld is aan Paris Saint-Germain, komt sowieso nog te vroeg. Naar verwachting zal Mazraoui op z'n vroegst begin maart weer aan kunnen sluiten bij de selectie van Julian Nagelsmann. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen