Goed nieuws voor Wijnaldum; Zlatan prikt datum voor rentree

1 februari 2023, 13:10

AS Roma lijkt spoedig weer een beroep te kunnen doen op Georginio Wijnaldum. De middenvelder is bijna helemaal hersteld van een scheenbeenbreuk en heeft afgelopen dinsdag voor de eerste keer volledig met de groep meegetraind. Dit weekend zou hij zelfs bij de wedstrijdselectie kunnen zitten.

Roma speelt aanstaande zaterdag tegen Empoli en volgens La Gazzetta dello Sport zou het goed kunnen dat Wijnaldum weer van de partij is. De grootmacht uit de hoofdstad van Italië wil graag naar de Champions League en kan de ervaring van de Nederlander in die strijd goed gebruiken. Roma is momenteel de nummer zes van de Serie A en moet zich zien te nestelen bij de bovenste vier ploegen van de ranglijst.

Lees ook: Waarom Chelsea ondanks Financial Fair Play met miljoenen smijt

Wijnaldum (32) heeft een aantal mindere seizoenen achter de rug. Zijn transfer van Liverpool naar Paris Saint-Germain pakte niet goed uit. Daarom koos hij voor een uitleenbeurt aan Roma, dat hem pas een wedstrijd kon zien schitteren. Wijnaldum moest door zijn blessure ook het WK in Qatar laten schieten. Als hij weer fit is, hoopt hij onder bondscoach Ronald Koeman op een nieuwe kans in het Nederlands elftal.

Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic lijkt ook snel weer te zien te zijn op de velden van de Serie A. De 41-jarige topspits stond maandenlang aan de kant met een zware knieblessure, maar is bijna terug. Volgens Italiaanse media wil hij later deze maand, op vrijdag 10 februari, zijn rentree maken tegen Torino. Ibrahimovic richt zich echter vooral op de Champions League. Daarin is Tottenham Hotspur binnenkort de tegenstander van Milan.

ACTIE: Wint Feyenoord van Sparta zondag? Dan win je €100,00 met één euro inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen