Laporta reageert op pittige uitspraken van Matias Messi

9 februari 2023, 15:18   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Joan Laporta maakt zich niet druk om de uitspraken van de broer van Lionel Messi, die woensdag zei dat Barcelona wordt geleid door 'verraders' en dat Messi niet zal terugkeren zolang Laporta voorzitter is. Volgens de preses heeft Matias Messi zich inmiddels verontschuldigd.

"Leo is een kind van Barcelona en daar zijn we trots op. Hij is de beste speler ter wereld en de beste voetballer aller tijden", zei Laporta donderdagmiddag tijdens een persconferentie. "Ik praat liever niet over Messi, want hij is een speler van PSG en ik spreek niet over voetballers van andere clubs. Onze relatie met Messi is goed."

"Wat zijn broer heeft gezegd, is niet belangrijk meer", vervolgde de preses. "Hij heeft zich verontschuldigd. Het is begrijpelijk dat hij zich zo heeft uitgelaten. Ik ben er niet meer mee bezig. Het is niet van invloed op de relatie. Het is betreurenswaardig hoe het is geëindigd."

Het valt te betwijfelen hoe goed de relatie daadwerkelijk is. Onlangs lekten WhatsApp-berichten uit van Román Gómez Ponti, destijds hoofd van de juridische dienst van de club. Hij noemde Messi onder meer een 'rioolrat' en een 'hormonale dwerg' en werd zover bekend niet gecorrigeerd door Laporta, die in dezelfde WhatsApp-groep zat. Die berichten zouden erin hebben gehakt bij de familie Messi. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen