Liverpool-fan geeft boek Pepijn Lijnders de schuld van vormcrisis

22 februari 2023, 16:42   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De prestaties in de Premier League zijn het hele seizoen al teleurstellend en ook eremetaal in de Champions League lijkt na dinsdag een onmogelijke opgave voor Liverpool. De zoektocht naar een zondebok levert verrassende resultaten op: zo wijst een Liverpool-supporter naar het boek dat assistent-trainer Pepijn Lijnders uitbracht.

Daags na de 2-5 nederlaag tegen Real Madrid belde een supporter met de presentatoren van talkSPORT om over de vormcrisis te praten. Hij noemde het 'absoluut crimineel' dat het boek van Lijnders werd goedgekeurd door Liverpool. "Het is een heerlijk boek voor trainers van tegenstanders. Tot in detail staat uitgeschreven hoe we spelen. Ik raad je oprecht aan om het te lezen. Er staan foto's van tactiekborden in. Absoluut krankzinnig."

Het boek van Lijnders, genaamd Intensity, werd in augustus vorig jaar uitgebracht. Op YouTube wordt gediscussieerd over de waarde van een boek waarin de tactieken staan uitgeschreven. "Clubs hebben geen boeken nodig, die hebben zelf ook analisten", klinkt het bijvoorbeeld. Of: "Liverpool-fans willen echt niks negatiefs over Jürgen Klopp zeggen, hè? Ik heb nog nooit gezien dat een assistent-trainer zo vaak de schuld krijgt."

Liverpool gaat over drie weken een poging doen om de achterstand tegen Real Madrid ongedaan te maken. In de Premier League werden de laatste twee wedstrijden gewonnen door The Reds, die met 35 punten uit 22 wedstrijden op de achtste plaats staan. Liverpool is uitgeschakeld in beide Engelse bekertoernooien.

Lees ookVan Dijk wordt keihard aangepakt: "Ik zou zijn plek innemen"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen