Malacia verklapt wat bezeten Ten Hag doet na een late uitwedstrijd

14 februari 2023, 11:55   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Meerdere spelers van Manchester United spraken sinds de komst van Erik ten Hag over de gedetailleerde werkwijze van de trainer en daar kan Tyrell Malacia zich alleen maar bij aansluiten. In gesprek met Viaplay vertelt de vleugelverdediger over de samenwerking met zijn trainer.

"Hij is heel gedetailleerd. Hij let op kleine puntjes. Hij is elke dag bezig met het ontwikkelen van het team", merkt Malacia op. "Als we een wedstrijd hebben gehad, ook al is het een late uitwedstrijd, en iedereen gaat naar huis, dan gaat hij naar zijn kantoor om toch nog die wedstrijd even na te kijken, zodat hij zijn analyse voor de volgende dag klaar heeft voor ons. Hij is er erg mee bezig. Hij houdt van het spelletje."

Ten Hag kan Malacia geen vaste basisplaats bieden, maar de ex-speler van Feyenoord komt wel geregeld in actie. Hij voelt zich op zijn plek bij zijn nieuwe club. "Ik ben eigenlijk met iedereen gewoon goed. Ik ben een beetje een sfeermaker, iedereen kan met me lachen. Ik probeer altijd good vibes te brengen in de kleedkamer. Dat is ook belangrijk. Ik voel me echt onderdeel van de groep."

Volg FCUpdate op Instagram voor de interessantste nieuwtjes, video's en quotes!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen