Mike Verweij reageert op sneer Brian Brobbey: "Schiet mij maar lek"

6 februari 2023, 19:35
Mike Verweij reageert op sneer Brian Brobbey:

Mike Verweij heeft in de podcast Kick-off van De Telegraaf gereageerd op de sneer van Brian Brobbey na afloop van de wedstrijd tussen SC Cambuur en Ajax. De 21-jarige spits rekende voor de camera van ESPN af met de verhalen dat hij te weinig arbeid zou leveren op het trainingsveld. Dat werd een week geleden beweerd door Verweij en Valentijn Driessen.

De journalisten van De Telegraaf vertelden vorige week in dezelfde podcast dat Brobbey tegen Excelsior plaatsnam op de bank omdat hij niet goed genoeg zijn best deed op het trainingsveld. "Dat komt van een man van De Telegraaf, die altijd onzin praat. Ik heb af en toe wel gesprekken gehad met Alfred Schreuder, die vond dat ik nóg iets harder kon werken, maar hij vond niet dat ik niet hard werkte", [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/414033/brobbey-fileert-nederlandse-journalist-man-die-alleen-maar-onzin-praat/,_blank,vertelde Brobbey] na afloop van de wedstrijd tegen Cambuur.

Verweij heeft het vorige week al even met Brobbey gehad over wat er in de podcast was gezegd. "Toen heb ik gezegd: ik spreek je zondag wel na je twee doelpunten. Ik wil nu achteraf wel even mijn gelijk halen: hij heeft twee doelpunten gemaakt. We hebben misschien wel een leuke kop voor de podcast: De Telegraaf zet Brobbey op scherp", zo begint de Ajax-watcher.

Zelf vindt Verweij dat Driessen en hij geen onzin hebben verkondigd. "Kijk dat interview maar even terug. Boos is niet het goede woord, want hij was echt heel erg grappig voor de camera. Ik mag hem altijd wel graag zien, het is een ontzettend leuk joch. Hij zegt: het is onzin dat ik niet hard genoeg trainde, maar Alfred Schreuder heeft wel gezegd dat hij vond dat ik hard moest trainen. Schiet mij maar lek."

Reacties

Hennie
Link gekopieerd!
avatar

Ik geloof Brobby eerder dan die roddelpers ❌❌❌

AKers21
Link gekopieerd!
avatar

Wie is Brobby?

Hans
Link gekopieerd!
avatar

Weet hoe je zyn naam schryft

Hans
Link gekopieerd!
avatar

Bedoel brobbey de kneus

Hans
Link gekopieerd!
avatar

Denk anders om

PPMS
Link gekopieerd!
avatar

Ik meen dat Heitinga en Schreuder dat ook al gezegd hadden?

Hans
Link gekopieerd!
avatar

Klopt helemaal

Hans
Link gekopieerd!
avatar

Brobbey is een kneus en een luie hond dat ajax hem heeft terug gehaald voor zo veel geld is hy niet eens waard en nu niet willen werken de kneus lekker op de bank zeten voor Lopik klaar

Gusa
Link gekopieerd!
avatar

Ik kan er wel van genieten dat steeds meer sporters en trainers Verweij en Driessen aanspreken op hun roddels en leugens. Die twee hebben de geloofwaardigheid van het sportkatern hun krant afgebroken tot het niveau Panorama/Privé.

0laf
Link gekopieerd!
avatar

Is het ooit anders geweest?

Koempel
Link gekopieerd!
avatar

Faalazijn DrieSSen is een een rellerige pisnicht die bij de Story of de Privé moet gaan werken. Misselijk figuur!

Hans
Link gekopieerd!
avatar

Klopt maar bobby heeft een grote bek als hy op de bank zit moet ie harder werken voor zyn club

Hans
Link gekopieerd!
avatar

Klopt

soccerscout
Link gekopieerd!
avatar

Ben jij je pilletje vergeten vandaag, direct innemen hoor voordat je nog meer wartaal uitkraamt .😠

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen