Perschef PSV deelt triest nieuws: 'Medici kunnen niets meer voor me doen'

2 februari 2023, 13:25   Bijgewerkt: 2 februari 2023, 14:13

Thijs Slegers heeft triest nieuws over zijn gezondheid gedeeld. De manager perszaken van PSV kreeg woensdag te horen dat de afstotingsziekte die hem al maanden dwarszit geen halt toe te roepen is. De medici kunnen niets meer voor hem doen.

Eind 2020 werd acute leukemie bij Slegers vastgesteld. Na een zware periode keerde de voormalig journalist van Voetbal International en De Telegraaf afgelopen zomer terug, maar een afstotingsziekte bleef hem parten spelen. 'Na een eerder geslaagde stamceltransplantatie zullen de naweeën me uiteindelijk fataal worden. De medici kunnen niets meer voor me doen', schrijft Slegers.

'Ons rest niets anders dan het noodlot te accepteren en er mee te dealen. Mijn gezin en ik danken jullie allemaal voor de steun die we mochten ontvangen in de voorbije jaren. Dat heeft ons ontzettend goed gedaan', gaat Slegers verder. 'Hoe lang nog? Onder welke omstandigheden? Dat weten we nu niet en dat blijft ongewis. Tips voor voor goeie series enz zijn welkom. Moet de tijd toch door zien te komen', grapt hij.

Slegers sluit het bericht met een oproep. 'Schrijf je via Matchis in als stamceldonor en/of via de Philips x PSV x Sanquin-campagne in als bloeddonor. Ik ben niet meer to helpen, maar anderen wel! EENDRACHT MAAKT MACHT.'

Steunbetuigingen

Op Twitter stromen de steunbetuigingen binnen voor de 46-jarige Slegers, die sinds 2015 werkzaam is voor PSV. Onder meer AZ, PSV, FC Utrecht en diverse voetbalbekenden hebben op het treurige nieuws gereageerd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Enorm droevig. Sterkte toegewenst aan Thijs, familie en vrienden.

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Sterkte gewenst Thijsen zijn familie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen