RKC-doelman Vaessen flink uitgescholden op Insta: 'Triest volk'

13 februari 2023, 12:09   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Etienne Vaessen heeft zich niet populair gemaakt bij de Ajax-fans. De doelman van RKC Waalwijk haalde zondagavond het bloed onder de nagels vandaan bij de Amsterdamse achterban, die zich flink stoorde aan het vele tijdrekken van de goalie. Op Instagram krijgt Vaessen flink wat verwensingen naar zijn hoofd. De sluitpost zag zich genoodzaakt daarop te reageren.

Ajax is onder John Heitinga, de opvolger van Alfred Schreuder, bezig aan een goede reeks. De Amsterdammers wonnen in de competitie van achtereenvolgend Excelsior en SC Cambuur en waren in de achtste finale van het bekertoernooi te sterk voor FC Twente. Ajax keek er dan ook naar uit om zondag tegen RKC Waalwijk eindelijk weer voor eigen publiek te spelen. Maar de eerste helft bracht niet het gewenste spektakel. RKC Waalwijk opende brutaal de leiding en hield eigenlijk heel eenvoudig stand.

Hoewel Vaessen in de eerste helft niet tot nauwelijks hoefde in te grijpen, haalde hij zich de woede van de Ajax-spelers én supporters op zijn hals. De doelman nam uitgebreid zijn tijd als hij de bal weer in het spel moest brengen en deed geloven dat een medespeler een hoofdblessure had opgelopen, maar daar bleek niets van waar. In de tweede helft bleef Vaessen zijn tijd nemen, waardoor de frustraties op de tribune verder toenamen. Hoewel Ajax de wedstrijd en de overwinning uiteindelijk toch naar zich toetrok, moet Vaessen het op social media flink ontgelden.

'Uitschelden oké… Hoort er allemaal bij, maar om nou altijd dat K… woord te gebruiken omdat je iets of iemand niet mag. Is allemaal niet nodig, het blijft maar een spelletje hè #triestvolk', schrijft Vaessen op zijn Instagram. 'Niet gelukt met je tijd rekken vies kanker jong. Lekker terug naar je inteelt Waalwijk. Groetjes uit de hoofdstad' en 'Jammer dat Berghuis niet iets harder op je doorliep voor een permanent letsel', kreeg Vaessen onder meer toegestuurd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Elke speler wordt uitgescholden of bedreigd, niet heel bijzonder meer helaas. Het hoort niet en ik keur het af. Maar als alles maar een spelletje is, gedraag je dan ook gewoon. Probeer niet mensen kaarten aan te naaien of zo ontiegelijk tijd te rekken. Speel het spelletje dan zonder het opzettelijk te bederven.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen