Spelers van PSV komen met speciale shirts het veld op in De Kuip

5 februari 2023, 14:33   Bijgewerkt: 5 februari 2023, 14:50
Spelers van PSV komen met speciale shirts het veld op in De Kuip

De spelers van PSV zijn met speciale shirts het veld op gekomen om Thijs Slegers een hart onder de riem te steken. Eerder deze week maakte de perschef van PSV bekend dat hij is uitbehandeld.

In de twaalfde minuut zal door de supporters van zowel Feyenoord als PSV bovendien worden geapplaudisseerd voor de voormalig voetbaljournalist. Voorafgaand aan de wedstrijd noemde trainer Ruud van Nistelrooij de acties 'geweldige steun voor Thijs en zijn familie'.

Slegers deed deze week een oproep aan al zijn volgers: "Schrijf je via Matchis in als stamceldonor en/of via de Philips x PSV x Sanquin-campagne in als [a,https://www.philips.nl/a-w/about/milieu-maatschappij-governance-esg/bloedverwanten,_blank,bloeddonor]. Ik ben niet meer to helpen, maar anderen wel!" 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen