Sponsoren PSV geven wervingsboodschap Slegers alle aandacht

9 februari 2023, 18:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De situatie van PSV-perschef Thijs Slegers heeft de hele Nederlandse voetbalwereld aangegrepen. De persvoorlichter en journalist is ernstig ziek en is uitbehandeld, nu hebben de sponsoren van PSV hun ruimte in het stadion opgegeven om plek te bieden aan de wervingsactie van Slegers. Ook Willem II heeft een actie bedacht voor het weekend.

Tijdens PSV - FC Groningen aanstaande zaterdag wordt in het Philips Stadion uitgebreid aandacht besteed aan de wervingsactie van Thijs Slegers, die zo veel mogelijk donoren wil werven. 'Sponsors van PSV besloten unaniem om hem dit weekend te helpen en staan hun naam op de led-boardings in het stadion af aan de boodschap die de 46-jarige Slegers wil uitdragen', schrijft het Eindhovens Dagblad. 

Emotionele oproep

De 46-jarige Slegers heeft bloedkanker en is uitbehandeld, maar ondanks zijn situatie wil hij mensen oproepen om stamceldonor te worden. 'Ik ben niet meer te helpen, maar anderen wel', schreef Slegers in een emotionele boodschap op zijn sociale media. 'De medici kunnen niets meer voor mij doen. Ons rest niets anders dan het noodlot te accepteren en er mee om te gaan.'

Willem II helpt ook

Stichting Matchis zag een grote toename in het aantal stamceldonaties na de oproep van Slegers. In de dagen na de oproep waren er duizenden mensen die zich hadden aangemeld als donateur. Willem II zet het thuisduel tegen FC Dordrecht dit weekend ook in het teken van stamceldonatie. De Tilburgers gaan collecteren in het stadion en spelen met een speciaal shirt, waarop de stichting afgebeeld staat. 

 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen